Axdos har varit väldigt behjälpliga med att testa samt reparera begagnad utrustning och har levererat tilläggsutrustning till ett flertal av våra ombyggnationer. Det har gett god ekonomi samt oftast, ett förenklat lagerhanterande då vi kan använda oss av produkter som vi redan har ett flertal av på hyllan och befintlig programvara till.

De har även levererat äldre delar till styrsystem som vi annars hade behövt byta ut, det hade tagit betydande tid för produktionen och likaså kostat oss betydligt mer än det nu gjorde.

Snabb och bra service med personliga kontakter och lösningsorienterade medarbetare. Ett gott samarbete!

Anton Dahlberg
Ansvarig inom El och Automation
Södra Wood, Långasjö


Jag är supernöjd med Axdos. De är alltid hjälpsamma och trevliga och kom personligen och levererade när vi hade ett stillestånd i vår produktion. De har ett stort utbud av HMI-skärmar och med bra garantier. Jag kan rekommendera Axdos.

Andreas Hedström
Underhållsingenjör
Quant Service, Örebro


Axdos har ett bra sortiment av obsoleta delar. De har ett akutnummer när det verkligen krisar och kan lösa snabba frakter även på helger. Även en reparationsverkstad som fixar det mesta.

Peter Nilsson
Elektriker
Diab AB, Laholm


Vi får bra hjälp och service av Axdos när vi behöver få fram speciella delar. De har bra och kunnig personal med stor kompetens. Lyckas oftast få fram svåra delar.

Jeff Tran
Underhållstekniker
Recipharm Karlskoga AB, Karlskoga


Som kund till Axdos sedan 2013 har vi varit mycket nöjda med deras service. De har kunnat leverera delar som har utgått från tillverkarna. Kvalitén på produkterna som vi har handlat har varit 100%.

Glenn Hunter
Service- och reservdelsavdelningen
LWB Machinery N.A. LP, Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Copyright © Axdos AB. All rights reserved.